De kosten

De NVD Site Service is in opdracht van de NVD ontwikkeld en zij hebben deze ontwikkeling bekostigd.  Hierdoor kunnen we deze dienst tegen aantrekkelijke tarieven aan de NVD leden aanbieden.

web URLAls u gebruik wilt maken van deze NVD Site Service dan sluit u een abonnement af bij de Spinnerij webdesign. Wij installeren dan zo snel mogelijk de software op de server en voorzien u van de informatie waarmee u aan de slag kan. Voor het verschuldigde abonnementsgeld ontvangt u één maal per jaar een factuur.

Bij het afsluiten van een abonnement heeft u recht op het volgende:

  • het gebruik van de NVD ledenservice website
  • een .nl domeinnaam naar keuze
  • één of meerdere e-mail adressen bij de gekozen domeinnaam
  • webhosting van uw website op een betrouwbare server
  • ondersteuning bij het beheer van de website

Heeft u al een domeinnaam en hosting-provider of regelt u liever zelf de hosting aanvraag voor uw website? Geen probleem, in dat geval installeren we de software simpelweg op uw server en betaalt u enkel voor het gebruik van de NVD Site Service (zie onderstaande tarieven “Excl. hosting”)

Tarieven

Incl. hosting Excl. hosting
Eerste jaar €195,- €135,-
Volgende jaren €125,- €55,-

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

 

Nog wat achtergrond informatie

hosting

Wat is hosting?

U wilt een website opzetten. Een van de eerste zaken die u moet (laten) doen is het registreren van een domeinnaam. Het is tenslotte wel zo prettig als uw website een makkelijk vindbaar adres heeft op internet. Vervolgens dient de site te worden vormgegeven. Op het moment dat het ontwerp klaar is heeft u een mooie website, een bijpassende domeinnaam en een reeks e-mailadressen. Eigenlijk moet er nog maar één ding gebeuren: de site dient online te worden gezet, zodat internetgebruikers hem ook echt kunnen bezoeken.

Uw site op het web

Websites worden pas toegankelijk via internet als ze ergens zijn opgeslagen. Alleen wordt een site meestal niet opgeslagen op uw eigen PC, maar op de computer van een gespecialiseerd bedrijf dat webruimte aanbiedt. Zo’n bedrijf wordt een webhost of hostingprovider genoemd.

Hosting in de praktijk

Het Engelse woord ‘host’ betekent letterlijk gastheer. Een treffende term, want een hostingbedrijf biedt webaccomodatie aan bedrijven en particulieren die zich op het internet willen presenteren. Als u gebruik maakt van de NVD Site Service vragen wij de gewenste domeinnaam voor u aan en regelen de hosting. Eenvoudiger kan het niet.