Home

Leden van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (de NVD) kunnen gebruikmaken van de NVD Site Service. Hiermee creëren en onderhouden zij heel eenvoudig hun eigen website.

Cliënten op zoek naar een diëtist doen dat in 9 van 10 gevallen via internet. Hoogstwaarschijnlijk even Googelen op diëtist en woonplaats. Het is dus zaak om, als diëtist, daar gevonden te worden en met professionele website voor de dag te komen.

Er zijn tientallen bedrijven en bedrijfjes die een prachtige website voor u kunnen maken, hoogstwaarschijnlijk met een daarbij passend prijskaartje.

Als u die website dan ook nog eens zelf zou willen beheren, zodat deze altijd up-to-date is, is het dan nog een beetje betaalbaar en hoe handig moet u dan met computers zijn?

Op die vraag heeft de NVD het antwoord in de vorm van de NVD Site Service. Deze, in opdracht van de NVD, ontwikkelde dienst geeft u de mogelijkheid om op een eenvoudig wijze een mooie website te ontwerpen en te onderhouden. De uitgangspunten van de NVD waren dan ook, simpel in gebruik, professioneel resultaat en betaalbaar.

web schetsHet Content Management Systeem (CMS) is ontwikkeld met het eerste punt als leidraad. Dit heeft geleid tot een systeem waarin zowel de inhoud als de vormgeving, van de website, met een paar muisklikken is aan te passen. Ook voor gebruikers met een beperkte vaardigheid in het omgaan met computer is het gebruik van het CMS goed te doen.

De basisstructuur van de website ligt deels vast, wat voor een strakke en professionele basis zorgt. De uitstraling (kleur, typografie, logo’s en afbeeldingen) en tekstuele invulling is geheel in handen van de gebruiker. Door simpelweg de gewenste layout en kleurstelling te kiezen ontwerp je al snel een mooie persoonlijke website.

Meer informatie over de website en het CMS is te lezen op de pagina Wat is het.

 

Sinds begin 2010 maken tientallen diëtisten gebruik van de NVD Site Service. Lees wat een tweetal van deze gebruikers hierover te vertellen hebben in NVD nieuws.